Κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο στην Ξάνθη

Από τον  Οκτώβριο , άρχισε να λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Ξάνθης, στο κτίριο που στεγαζόταν παλιά το Τραπέζι της Αγάπης, Μητροπολίτου Ανθίμου 1, απέναντι από το μητροπολιτικό μέγαρο.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Δέχεται για εξέταση μόνο όσους συνανθρώπους μας είναι μακροχρόνια άνεργοι, δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας και δεν έχουν κανενός είδους ασφάλιση. Δεν θα δέχεται ασφαλισμένους σε οποιοδήποτε φορέα.

Σε πρώτη φάση λειτουργεί πειραματικά για τρείς φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, από 15.00 έως 17.00, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα ώστε σε δεύτερο χρόνο να επέλθουν βελτιώσεις στη λειτουργία του.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του εκδίδεται ανά εβδομάδα και τίθεται σε γνώση του κοινού με Δελτίο Τύπου που εκδίδεται από την ιερά Μητρόπολη Ξάνθης προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Κάθε εβδομάδα εκτελεί υπηρεσία οπωσδήποτε παθολόγος ή γενικός ιατρός στην δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτουν τα περισσότερα περιστατικά.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο λειτουργεί χάρις στην ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών από εθελοντές ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και πολίτες της πόλεως μας. Ουδείς εκ του προσωπικού του αμείβεται για την οποιαδήποτε υπηρεσία προσφέρει.

Τηλ. Επικοινωνίας 25410-84943
e-mail kifxanthis@gmail.com

πηγή: olafree.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s