Μια ακόμα συνεργασία για το Μπορώ και αλλιώς

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας του «Μπορώ και αλλιώς» είναι και η κοινοποιήση εκδηλώσεων που συμβαίνουν στην πόλη μας και όχι μόνο. Εκδηλώσεις που άλλοτε δωρεάν άλλοτε με χρηματικό αντίτιμο μας βοηθούν να ξεφύγουμε λίγο απο τις σκέψεις, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεχαστούμε λιγο απο τα προβλήματά μας, να διασκεδάσουν τα παιδιά κτλ.

Απο σήμερα λοιπόν και σε συνεργασία με τον «Δημοτικό Οργανισμό Άθληση, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας-ΔΟΑΠΠΕΧ» το Μπορώ και αλλιώς θα μεταφέρει ακόμα περισσότερα νέα προς εσάς. Eμαθα πρόσφατα ότι την λέξη αυτή το μυαλό πάει και σε οικονομική συνδιαλλαγή. Επειδή την λέξη αυτή την έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι δεν μιλάω για κάτι τέτοιο αλλά καθαρά ενημερωτικό τμήμα.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε ότι σας εκφράζει περισσότερο. Μάθετε, ελάτε και καλέστε και φίλους και εκτος Χαλκίδας 🙂

Σήμερα «Ο Αίσωπος έχει κάτι να μας πει», απο αύριο θα μάθουμε πώς γνωρίστηκαν οι «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» και το Σάββατο Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας για το καλοκαίρι του 2013 θα παρουσιάσει την κωμωδία των Α.Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα του blog  στο facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s