«Γεννητούρια»

Καλημέρα σε όλους,

τα μάθατε; είχαμε «γεννητούρια»! Ναι ναι ένα καινούργιο blogaki προστέθηκε στην παρέα του Μπορώ και αλλιώς!

Η κα Νίτσα αποτέλεσε την έμπνευση για αυτό! Ένα από τα καλά του διαδικτύου είναι ότι εκμηδενίζονται οι αποστάσεις…ότι μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους που ίσως να μην είχες την ευκαιρία να το κάνεις διαπροσωπικά! Μια τέτοια γνωριμία λοιπόν ήταν η κα Νίτσα. Μου άφησε θετικές εντυπώσεις και την αίσθηση ότι είναι ένας άνθρωπος που εκφράζεται μέσα από κάθε ευκαιρία και μεταδίδει αυτή την έκφραση και στους γύρω της. Γράφει ποιήματα, έβλεπα τα σχόλια των φίλων της και….κλικ! Ο λαμπτήρας άναψε και μια καινούργια ιδέα είχε γεννηθεί! Θα συγκέντρωνα τα ποιήματά της και θα έφτιαχνα ένα ζεστό γεμάτο αγάπη blogoσπιτάκι για να τα φιλοξενήσει. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το εκφράζομαι ποιητικά!

Η χαρά και τα λόγια που πήρα από την ίδια ήταν κάτι συγκινητικό! Από την μία κοκκίνιζα, από την άλλη με ευχαριστούσαν και παράλληλα ένιωθα τόσο ευλογημένη που από το πουθενά ένας άνθρωπος σου μίλαγε με λόγια καρδιάς, αληθινά γεμάτα ευχές. Σκεφτείτε…πόσο εύκολο και πόσο δύσκολο είναι παράλληλα να ανοίξετε το στόμα και την καρδιά σας και να ευχηθείτε… απλά και ουσιαστικά; Δεν θα σας έφτιαχνε την διάθεση αν γινόσασταν αποδέκτης; Ε λοιπόν κάντε το εσείς σε κάποιον άλλον, φτιάξτε εσείς την μέρα κάποιου και σίγουρα θα σας γυρίσει μπούμερανγκ!

Αν και εσείς γράφετε και θέλετε μπορείτε να στείλετε τις δημιουργίες σας και πολύ ευχαρίστως να σας φιλοξενήσουμε. Βασική προϋπόθεση είναι να είναι φυσικά δικά σας και όχι κλεμμένα και να υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας. Επίσης να επισημάνω ότι το blog είναι δημόσιο και παρόλο που έχω γράψει ότι τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών τους θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι όπως και στην κοινωνία οι κανόνες δεν ακολουθούνται πάντα 😦

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s