Τα σκυλιά μας θυμίζουν…

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές μπορεί να σε εκπλήξει η αγάπη που μπορεί να σου δώσει ένα σκυλί. Το μόνο που ζητάει απο σένα είναι να το αγαπάς.

Άνθρωπος που χτυπάει τα ζώα είναι αποδεδειγμένο για μένα ότι δεν αγαπάει τους ανθρώπους. Τελεία και παύλα! Είναι αν θέλετε ένα συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει απο διάφορα παραδείγματα που έχω δει – βιώσει κτλ χρόνια τώρα!

Αν δεν είσαι φίλος με τα σκυλιά, γατιά και όλα τα συμπαθή τετράποδα είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό! Αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα και θυμώνω πάρα πολύ είναι η κακομεταχείρησή τους. Είναι άλλο να μην σου αρέσουν, να μην τα θέλεις κοντά σου, να τα φοβάσαι και να τα διώχνεις απλά και είναι τελείως άλλο να τα χτυπάς!

Ξεκαθαρίζοντας mail έπεσα πάνω στο παρακάτω και σας το παραθέτω.

(κρατάω μια μικρή επιφύλαξη αλλά επειδή νομίζω ότι το έχω δει απο αλλού, ο σκύλος που πηδάει απο το αυτοκίνητο και κάνει σαν τρελός και χοροπηδάει πάνω σε έναν κύριο, είναι σκύλος ενός στρατιώτη ο οποίος έλειπε για χρόνια νομίζω και πάει να συναντήσει την γυναίκα του η οποία έχει φέρει και το σκύλο μαζί)

Τα σκυλιά ( και όχι μόνο ) είναι αλήθεια ότι μπορούν να μας θυμίσουν πολλές και σπουδαίες αρχές της ζωής μας που θα έπρεπε να θυμόμαστε συχνότερα…

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα μικρό γλυκό βίντεο απο τα τόσα που κυκλοφορούν…ίσα ισα για να χαμογελάσουμε λίγο 🙂

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s