Ευχαριστώ!

Όπως πολλές φορές έχουμε πει απο αυτό εδώ το blog η αισιοδοξία είναι μεταδοτική όπως και το χαμόγελο και η καλή διάθεση. Πολλές φορές μπορεί ένα μας χαμόγελο, μια μικρή βοήθεια να παρακινήσει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Να παρακινήσει και άλλους να δουν τα πράγματα …αλλιώς 😉

Use-Your-Smile

Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχουν τελικά πολύ άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο, που προσπαθούν, που επιμένουν, που διαδίδουν τα καλώς κείμενα και που προσπαθούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Είδα με χαρά να αγκαλιάζεται την προσπάθεια του «Μπορώ και αλλιώς» και η παρέα αυτή των αισιόδοξων ανθρώπων να μεγαλώνει καθημερινά. Με κάτι παραπάνω απο 72.000 views στα blogs, με την παρέα μας στο facebook να φτάνει τα 5.000 άτομα δεν μπορώ παρά να νιώθω συγκίνηση για το ότι όλοι εσείς ανοίξατε την αγκαλιά σας για αυτή την μικρή και ταπεινή προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθούμε όσο μπορούμε όρθιοι, να στηρίξει ο ένας την θετική προ-διάθεση του άλλου, τα χαμόγελα και τις καλές ειδήσεις και να γίνει όλο η δύναμή μας στο να μην παρασυρθούμε στον πάτο της μαυρίλας που τόσο πολύ προσπαθούν να μας ρίξουν.

images (3)

Δεν θέλω να πω πολλά. Άλλωστε νομίζω ότι καταλαβαίνεται πολύ καλά τι θέλω να πω και πόσο δύναμη έχει το χαμόγελο και η αισιοδοξία μας μιας και εσείς έχετε την ίδια διάθεση.

Ένα μεγάλο, ένα τεράστιο ευχαριστώ μόνο σε όλους εσας για την στήριξη και την ανταπόκριση που δείχνεται. Ενα ευχαριστώ επίσης, όχι φυσικά το ίδιο μεγάλο και στους άλλους, ξέρετε, εκείνους που είναι όλο λόγια, που λένε ότι βοηθάνε ή ότι θα βοηθήσουν και νομίζουν ότι δεν ξέρεις ότι τελικά δεν προχώρησαν σε πράξεις. Και χαράς τις πράξεις…όταν κάποιος ψεύδεται για κάτι απλό και μηδαμινής αξίας για φανταστείτε να βασιστείτε πάνω τους για τίποτα σοβαρό…!! Μα ναι, φυσικά και σε εκείνους γιατί κάνουν τους αληθινούς να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο 🙂

Σας ευχαριστώ πολύ τον καθένα ξεχωριστά και εύχομαι στην ζωή σας να σας συντροφεύει πάντα ένα τεράστιο και αληθινό χαμόγελο!!!

thankyou-messages

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s