Ε! Όχι και έτσι…!!! Ελεος πια!

Επειδή το να σχολιαζουμε και να κρινουμε απο τους καναπεδες μας εχει γινει λιγο το εθνικό μας σπορ, ηρθε η ωρα να περασουμε πάλι στην πράξη! Γιατί;

Σαν να μην μας εφταναν ολα τα αλλα εχουμε και το τσιμενταδικο που η …φαντασια του σταματημο δεν εχει! Τωρα που ολοι ειναι μεσα στις μαυρες πλερεζες λογω οικονομικών, χαρατσιων και εφορειων πανε στα μουγκα να περασουν καινουργια χαμπερια. Ζητουν αδεια, περα απο την καυση της βιομαζας, να καινε σκουπιδια, να κανουν διαχωρισμο μπαζων, επεξεργασια λασπης απο τον βιολογικο καθαρισμο και τοσα αλλα ομορφα πραγματα!!!! Στόχος ειναι….να πνιξουν τελειως την Χαλκιδα και οπου αλλου φτανει το αερακι και να γεμισουν με ωραια υλικα τα πνευμονια μας.

Μόνο να φανταστούμε μπορούμε τι σημαίνει αυτό για την Χαλκιδα για αρχή αλλά όχι μόνο! Θα εκπλαγείτε αν σας πω μεχρι που φτανει το αγαπητο σε ολους μας τσιμεντακι, που ασυστολα ανεμιζε καποια χρονια πριν, πριν αναγκαστουν να συμμορφωθουν και να κάνουν έργα σύμφωνα με τους κανονισμους μετα απο ενα πολυ μεγαλο αγωνα καποιων που σηκωθηκαν απο τους καναπεδες τους και ετρεξαν – ΠΟΛΥ – και ακομα τρεχουν – για αυτο.

Την Δευτερα 02/07/12 στις 19.00 στο κτιριο της Νομαρχιας (Χαινα 93) θα συζητηθει το αιτημα για τα παρακατω της ΑΓΕΤ. Δηλαδη ζητουν την αδεια να μας πεθανουν…Θα το δεχτουμε;;; Πρεπει ολοι να ειμαστε εκει για να δειξουμε οτι μας νοιαζει, Παρακαλω κοινοποιηστε το στους γνωστους σας. Το θεμα ειναι σοβαρο, μην το αφησουμε να περασει στα ψιλα γραμματα!!!

Ειναι υποχρεωση μας να φανουμε ενεργοί στην πραξη

Σχολιάστε