Επιχειρήσεις

  • Γύψινες Διακοσμήσεις:

 

Η επιχείρηση Γύψος  & Τέχνη Γεωργίου ιδρύθηκε το 1980 από τον Αντώνη Γεωργίου και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των γύψινων κατασκευών. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει γνωστός  στη Χαλκίδα και στη ευρύτερη περιοχή για τον επαγγελματισμό του και την άψογη ποιότητα εργασιών.

Τη δεκαετία του ’90 μπαίνει δυναμικά στο χώρο της γυψοσανίδας και μαζί με τους γιούς του συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης στην ξηρά δόμηση.

Το 2012 η επιχείρηση περνάει στα χέρια του Δημήτρη Γεωργίου και με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, την εντιμότητα αλλά και τις μειωμένες τιμές συνεχίζουμε δυναμικά και στο χώρο των θερμοποροσόψεων.

Γύψος και Τέχνη   6972037734 / 22210-80738

 

  • Φροντιστήρια Αγγλικών:

Popi Kakava- Tryfonidi
B.A English Literature
University of Athens

30 years of exprerience!
50.000 teaching hours!

«Shoot for the moon! Even if you miss you will land among the stars»
«Forget the rest
we are the best»

  • Μικρές ή μεγάλες αποδράσεις:

Το ANEMOMILOI Studios είναι χτισμένο στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στην Χώρα της Άνδρου, σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Τα στούντιο φιλοξενούν από 2 – 5 άτομα και είναι πλήρως εξοπλισμένα.
Το καθένα από αυτά έχει βεράντα με μαγευτική θέα στην παραλία του Παραπορτιού και ταυτόχρονα σε καταπράσινα λιβάδια.

Ειδικές τιμές σε αυτούς που αλληλογραφούν στο anemomiloi@gmail.com και αναφέρουν ότι προέρχονται απο την Εύη Γεωργίου και το blog Μπορώ και Αλλιώς

Τηλ 2282024084 – 6944278989 
http://www.anemomiloi.gr

  • Ταβέρνα «ο Μιχος»

Λεωφόρος Γ.Παπανδρέου Εξω Παναγίτσα, Χαλκίδα
τηλεφωνο 22210-84688 / 6944416532

Facebook Ταβέρνα «Ο Μιχος»

Απολαύστε το φαγητό σας στον καλοκαιρινό κήπο με προσφορές που σίγουρα θα σας κάνουν κλικ 🙂

  • Aggeliki Apostolopoulou official

Η Αγγελική Αποστολοπούλου, είναι μια μουσικός – τραγουδίστρια που γνώρισα διαδικτυακά πρόσφατα και θα ήθελα να σας την παρουσιάσω! Την αξιόλογη δουλειά της μπορείτε να την δείτε στην σελίδα της στο facebook. Ρίξτε μια ματιά και αφήστε την φωνή της να σας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια Επίσης μπορείτε να την απολαύσετε ζωντανά  στο Κουτούκι του Κώστα ( οδό Πεντέλης 104 στο Μαρούσι. Τηλ: 2108040035). Μιας και όπως σας έγραψα πρόσφατα γνωριστήκαμε και αυτό διαδικτυακά, δεν την έχω ακούσει live. Αν όμως πάτε πριν απο  μένα τότε, στείλτε μας τις εντυπώσεις σας 🙂

  • Pasha Koroviev

Δείγματα της δουλειάς του είδα πρόσφατα από τον γάμο της ξαδέλφης μου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site του και να δείτε από μόνοι σας. Πολλές φωτογραφίες είναι αυτό που λέμε «να σταμάταγε εδώ ο χρόνος». Μια τέλεια αποτύπωση της στιγμής, μιας στιγμής που σίγουρα θα θέλετε να διαρκέσει στον χρόνο και να σας θυμίζει τα συναισθήματα που βιώνατε εκείνη την στιγμή. Φωτογραφίες που σου αφήνουν ένα «κάτι» διαφορετικό, τραβηγμένες από μια «διαφορετική» οπτική γωνία.

Σχολιάστε