Μα ειναι δυνατον???

Αλλη μια υποθεση παιδικης πορνογραφιας (δυστυχως) εφτασε στο φως της δημοσιοτητας (ευτυχως)

Ειναι συγκλονιστικό να βλεπεις ανθρωπους ολων των ηλικιων και ολων των επαγγελματων, με μορφωση ή μη, επιφανεις ή οχι, να αρεσκονται να παρακολουθουν μεχρι και βιασμους βρεφων!

Ειναι ανατριχιαστικό και μονο να το σκεφτεις, φανταστειτε τους αστυνομικους οταν ειδαν το υλικο!

Γνωριζατε τι παθαινουν οι παιδοφιλοι στις φυλακες;  Για οτι και να κατηγορουνται οι ισοβιτες η σταση τους ειναι πολυ συγκεκριμενη απεναντι σε αυτη την κατηγορια «ανθρωπων» Για σκεφτειτε….Ανθρωποι που ειναι φυλακισμενοι για παραβασεις νομων με ιδιαιτερη βαρυτητα οπως ο φονος, να τηρουν συγκεκριμενη σταση και να εξοργιζονται απεναντι στην παιδοφιλια και σε αυτους που την συνεχιζουν. Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι υπαρχει ειδική πτερυγα για να μην αντιμετωπιζουν θανατηφορες επιβολες νομων!

Ειναι τραγικα αστειο να περιμενεις απο ανθρωπους με συγκεκριμενη επαγγελματική ιδιοτητα πχ δικαστες, δικηγορους, αστυνομικούς ακομα ακομα και τον διευθυντη σου, να χειριστει δικαια μια υποθεση σου οταν στους ιδιους υπαρχει τοσο διαταραγμενα η αισθηση του σωστου και του λαθους σε τοσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θεματα!

Δεν ξερω τι να πω! Οτι και να σκεφτω ειναι ή οργισμενο ή περιλαμβανει ακραιες εκφρασεις ως προς την τιμωρια τους, οποτε θα συγκρατηθω. Ευχομαι μονο να αναλαβει η δικαιοσυνη αφου τεκμηριωθουν οι κατηγοριες!

Διαβαστε το αρχικο κειμενο εδω:

Σχολιάστε